GTM-PHWNZZLK

Zaterdag 23 december: Blauw-Wit – PKC/Vertom

In speelronde 6 van de Kenonz Korfbal League spelen we zaterdag onze derde thuiswedstrijd. Regerend landskampioen PKC/Vertom komt op bezoek.

We hebben een vol programma want Blauw-Wit 1,2 en 3 spelen alle drie tegen PKC. 

De bezoekers uit Papendrecht zijn ook dit seizoen weer favoriet voor de titel. Desondanks is PKC geen koploper op de ranglijst. De ploeg won eenvoudig van HKC, Fortuna en KCC maar bij DVO werd verloren. Afgelopen week wist PKC wel weer te winnen bij KZ, zij het met een klein verschil. Onder leiding van internationals Zita Schröder, Sanne van der Werff, Brett Zuydwegt, Olav van Wijngaarden en Bo Oppe zal het team ook vandaag de punten mee naar Papendrecht willen nemen.

Blauw-Wit is de Korfbal League goed begonnen. Met 6 punten uit 5 wedstrijden staat de ploeg maar 2 punten achter PKC. Afgelopen weekend won Blauw-Wit in een spannend duel met 21-23 bij HKC.

Vorig seizoen bleven de punten in Amsterdam, al was die wedstrijd niet meer van belang voor de eindklassering op de ranglijst. Zou er vandaag weer een stunt in zitten?

Kaartverkoop

Meer informatie over onze kaartverkoop vind je op https://www.akcblauwwit.nl/toegang-thuiswedstrijden-korfbal-league/.

Digitaal programmaboekje

Ook voor deze wedstrijd is er weer een digitaal programmaboekje.

Balsponsor

Raimond en Maaike Bouquet en hun zoon Tijn zijn deze week onze balsponsor. Dank voor jullie support!

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: Vanwege werkzaamheden is momenteel niet bereikbaar via de Roelantstraat. Bezoekers worden vanaf de Admiraal de Ruijterweg omgeleid via de Reinaert de Vosstraat.

Ons parkeerterrein is aanstaande zaterdag vanaf 10.30 uur alleen maar toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.

We wensen iedereen fijne wedstrijden!