Zaterdag 25 maart: Blauw-Wit – PKC/Vertom

In de laatste speelronde van de Kenonz Korfbal League krijgen we zaterdag PKC/Vertom uit Papendrecht op bezoek. 

PKC kent een ijzersterk seizoen in de Korfbal League. De ploeg staat momenteel met 30 punten uit 17 wedstrijden bovenaan de ranglijst. PKC is al verzekerd van de eerste plaats in de eindklassering en zal het in de play-offs opnemen tegen LDODK/Rinsma Modeplein. Uiteraard is PKC favoriet in de play-offs. Bij het bereiken van de finale zal de ploeg ook daar de favoriet zijn. Maar dat dat geen garantie geeft op de titel is al wel eerder gebleken dus PKC zal zeker op haar hoede zijn.

Afgelopen week won PKC in eigen huis eenvoudig met 32-20 van Groen Geel. Hierdoor is Blauw-Wit verzekerd van de 8e plaats die recht geeft op directe handhaving in de League. We hadden natuurlijk graag een hogere eindklassering gezien maar het is toch een opluchting dat we ons ook dit seizoen weer direct hebben weten te handhaven. In de wedstrijd van vandaag staat eigenlijk niets meer op het spel. PKC zal zich vooral willen voorbereiden op de play-offs en Blauw-Wit kan vrijuit spelen. 

Voor Roos Verheugt, Fleur Blötevogel en Mike van de Reep is dit hun laatste seizoen in de Korfbal League bij Blauw-Wit. Een mooie gelegenheid om ze nog even uit te zwaaien in hun laatste thuiswedstrijd!

Voor Blauw-Wit 2 staat er nog wel wat op het spel! Het team is nog volop in de race voor het landskampioenschap in de Reserve Korfbal League. PKC 2 voert de lijst aan. Beide teams zijn al geplaatst voor de play-offs maar winst vandaag levert een belangrijk thuisvoordeel op.

Het programma voor zondag is als volgt:

18:15     Blauw-Wit 2 – PKC/Vertom 2
20:00     Blauw-Wit 1 – PKC/Vertom 1  

Digitaal programmaboekje

Ook voor aanstaande zaterdag is er weer een digitaal programmaboekje.

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: het parkeerterrein is zaterdag na 13.00 uur alleen meer toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.

We wensen allen een fijne wedstrijd!