Zaterdag 3 december: Blauw-Wit – Unitas / Perspectief

Zaterdag 3 december speelt onze selectie haar tweede thuiswedstrijd van dit seizoen in de Kenonz Korfbal League. Tegenstander is promovendus Unitas/Perspectief uit Harderwijk.

Blauw-Wit won afgelopen weekend overtuigend met 21-29 bij LDODK/Rinsma Modeplein en staat met 3 punten uit 3 wedstrijden in de middenmoot.

Unitas/Perspectief verloor afgelopen weekend kansloos met 26-13 bij DOS’46 en staat met 0 punten uit 3 wedstrijden onderaan in de competitie.

Het programma voor zaterdag is als volgt:

18.15 uur Blauw-Wit 2 – Unitas/Perspectief 2
20.00 uur Blauw-Wit 1 – Unitas/Perspectief 1

Na de wedstrijden is er een gezellig feest in onze kantine.

Digitaal programmaboekje

Ook dit seizoen werken we weer met een digitaal programmaboekje.

Kaartverkoop

Als bestuur hebben we ervoor gekozen om de tarieven voor het bezoeken van de thuiswedstrijden van onze selectie dit seizoen niet te verhogen. We willen het graag laagdrempelig houden voor iedereen. De richtlijnen staan inmiddels op de site.

Kaarten kunnen ter plekke contant worden betaald. Het is ook mogelijk om vooraf digitaal te betalen middels het scannen van een QR-code of door geld over te maken via onderstaande linsk.

Het betalingsbewijs dient dan als toegangsbewijs.

Geen Voetbal op groot scherm

De wedstrijd van het Nederlands elftal tegen de VS zal zaterdag NIET op groot scherm in de kantine te zien zijn.

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: het parkeerterrein is zaterdag vanaf 13.00 uur alleen meer toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.