Zaterdag 3 februari: Blauw-Wit – KCC/CK Kozijnen

In speelronde 11 van de Kenonz Korfbal League spelen we zaterdag onze vijfde thuiswedstrijd. Tegenstander is KCC/CK Kozijnen uit Capelle aan den IJssel.

Voorbeschouwing

De bezoekers kennen een moeizaam seizoen. De ploeg staat met 2 punten onderaan de ranglijst. De enige overwinning werd behaald door DOS’46 in eigen huis te verslaan. Afgelopen week speelde de ploeg verdienstelijk tegen DVO maar ook die wedstrijd werd verloren. 
Onlangs werd bekend dat coach Wilrink Wassink aan het eind van dit seizoen afscheid neemt als coach van KCC/CK Kozijnen. Henno Ploeg gaat volgend seizoen wel door als trainer/coach. In de strijd tegen degradatie zal de ploeg erop gebrand zijn om vandaag te winnen in Amsterdam.

Blauw-Wit staat zevende op de ranglijst. Afgelopen week werd helaas kansloos verloren bij LDODK. Het team zal er alles aan doen om de goede teamprestatie van de vorige thuisoverwinning tegen DOS’46 te evenaren.

Kaartverkoop

Meer informatie over onze kaartverkoop vind je op https://www.akcblauwwit.nl/toegang-thuiswedstrijden-korfbal-league/.

Digitaal programmaboekje

Ook voor deze wedstrijd is er weer een digitaal programmaboekje.

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: Vanwege werkzaamheden is momenteel niet bereikbaar via de Roelantstraat. Bezoekers worden vanaf de Admiraal de Ruijterweg omgeleid via de Reinaert de Vosstraat.

Ons parkeerterrein is aanstaande zaterdag vanaf 10 uur alleen maar toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.