Zaterdag 7 januari: Groen Geel – Blauw-Wit

Op zaterdag 7 januari speelt onze selectie een belangrijke wedstrijd bij Groen Geel in Wormer. Het programma is als volgt:

  • 17.15 uur GG/RMcD Huis 2 – Blauw-Wit 2
  • 19.00 uur GG/RMcD Huis 1 – Blauw-Wit 1

Kaartverkoop

Kaarten voor uitsupporters bij de Groen-Geel thuiswedstrijden in de Kenonz Korfbal League zijn ook dit jaar te verkrijgen via de website van Twelve Ticketing.

Klik hier om je kaarten aan te schaffen!

In onze hal zijn twee supportersvakken gereserveerd voor onze gasten. Alle overige plaatsen zijn voor Groen-Geel publiek, sponsoren, pers en overige genodigden.

De wedstrijd is ook live te volgen via eyecons.com.

Parkeren

Wij adviseren zoveel mogelijk supporters om op de fiets te komen naar Groen-Geel voor de Kenonz Korfbal League thuiswedstrijden van GG/RMcD Huis Emma.

Uiteraard begrijpen wij dat de uitsupporters (of spelers) met de auto of de bus komen. I.v.m. beperkte parkeerplekken bij het Groen-Geel complex adviseren wij gasten om hun auto verder in de wijk te plaatsen netjes in de daarvoor bestemde parkeervakken. Let op! Met regelmaat is er handhaving, dus om een betaalbare korfbalmiddag / -avond te hebben voorkom boetes.

Verder adviseren wij supporters- en/of spelersbussen om niet de wijk in te rijden, maar het uitstappen (en instappen) te doen aan de Koningsvarenstraat, zie kaartje. De straten in de woonwijk zijn hier zeer krap, dus hiermee blijft de woonwijk toegankelijk en voorkomen we mogelijke schade.

League-maaltijd: Nasi met sate

Zaterdag staat er bij Groen Geel nasi op het menu, met daarbij heerlijke sate, kroepoek en atjar. Deze maaltijd is te verkrijgen tussen 16.30-19.00 uur en kost € 7,50

Overige praktische informatie;

– Adres: De Drie Morgen 2, 1531 SJ Wormer, Plan hier uw route.

We wensen onze selectie heel veel succes!