Zomaar even…..

30-09-2016

We zijn een paar weken op weg met de competitie. Inmiddels zijn onze beide hoogste senioren teams uitgespeeld en gaan zich voor acht weken zonder competitie voorbereiden op de zaal. Twee staat na de slechts vier veldwedstrijden op een vierde plaats. Afgelopen weekend werd er van de AW.DTV reserves verloren. Toch zien wij wel degelijk aan het eind van de veldcompetitie een plek bij de eerste twee. Ons vlaggenschip doet het goed, en wie de wedstrijd van afgelopen weekend tegen LDODK heeft gezien, doet het uitstekend in een regelrechte kraker werd er met prima spel, van beide ploegen overigens, gewonnen en gaan we als herbstmeister de zaal in.

Drie, net gepromoveerd doet het prima en draait goed mee in de, ruime, middenmoot. Aanstaande zondag wacht de verre reis naar Oldeholtpade om de reserves van SCO te bestrijden. Bij winst kan men rustig, met nog twee competitie ronden te gaan, naar het zaalseizoen. Het vierde heeft het moeilijk, een zware afdeling met lastige geroutineerde tegenstanders. Dat laatste maakt het voor onze jonkies lastig presteren. Zondag thuis kunnen ze tegen het Lastige Die Haghe dus best wat supporters gebruiken. Vijf werd vorig jaar overtuigend kampioen en lijkt die prestatie dit seizoen te evenaren, afgelopen zondag werd mede koploper Juliana met 29-15 terzijde geschoven. Zondag uit naar het onderaan staande Movado 2 in Dordrecht. De uitslag? Het positieve resultaat staat eigenlijk al van te voren vast. Ook zes werd vorig seizoen kampioen en promoveerde. Of ze dat staaltje van koelbloedig op routine afmaken dit seizoen gaan herhalen is een vraagteken.KZ/Hiltex 5 lijkt de sterkste al is niets zeker bij onze Blauw-Witters. Tot op heden een keurige tweede plaats. Zondag thuis te bewonderen als zij tegen hekkensluiter Apollo moeten aantreden. Reden genoeg om naar de Joos Banckersweg af te reizen.

De junoren? Prima, De A1 kan naar boven blijven kijken als zij zaterdag van Groen Geel A2 weet te winnen. En waarom niet. De vraag is wel of De Meeuwen A1 aan het eind van het seizoen niet de sterkste blijkt. Maar we zeggen er meteen bij alles blijft mogelijk en er zit genoeg progressie in het team. Kwestie van Volhouden dus. De A2 gaat zaterdag al vroeg op pad naar Leiden. Er kan daar zeker gewonnen worden van een tegenstander op gelijk niveau. Bij winst komen we duidelijk in de middenmoot terecht, en daar horen we met dit team ook.

Over de jeugd team over een paar weken meer maar hiervoor verwijs ik jullie naar de nieuwsbrief Zebra van Tonny een geweldig initiatief wat we met grote belangstelling volgen. Wellicht ook wat voor de senioren? Bekijk hem op http://eepurl.com/cgJlhT.

Wil je de Zebra elke week in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via http://eepurl.com/cdLf3r.

Dan was er woensdag de 28ste onze jaarlijkse algemene vergadering

Vermeldenswaard Het 25 jarig lidmaatschap van Piet van der Werf die de bijbehorende speld met oorkonde in ontvangst kon nemen. De Algemene vergadering kende unaniem het lidmaatschap van verdienste toe aan Nicole Bouquet die zich geheel op het jeugdwerk gaat richten en afscheid nam als bestuurslid. Waarin zij een grote inbreng heeft gehad als secretaris, KL manager en het opzetten van de kledingwebsite. Proficiat!

Namens het bestuur

Hans Fontijn