Zondag 11 februari: Blauw-Wit – GG/RMcD Huis 

In speelronde 12 van de Kenonz Korfbal League spelen we aanstaande zondag onze zesde thuiswedstrijd. Tegenstander is GG/RMcD Huis uit Wormer.

Voorbeschouwing

De bezoekers strijden dit seizoen tegen degradatie. Met 3 punten staat de ploeg op plek 9 op de ranglijst. Het lijkt erop dat KCC en Groen Geel onderling gaan uitmaken wie er rechtstreeks degradeert. Afgelopen week speelde de ploeg verdienstelijk tegen LDODK maar ook die wedstrijd werd verloren. 

Blauw-Wit staat na de royale winst van vorige week tegen KCC zesde op de ranglijst. Het team zal er alles aan doen om de goede teamprestatie van vorige week te evenaren.

Kaartverkoop

Meer informatie over onze kaartverkoop vind je op https://www.akcblauwwit.nl/toegang-thuiswedstrijden-korfbal-league/.

Feest in de kantine

Na de wedstrijd wordt het weer een gezellige boel in onze kantine. Zanger Frank zal zijn Amsterdams repertoire weer ten gehore brengen .

Digitaal programmaboekje

Ook voor deze wedstrijd is er weer een digitaal programmaboekje.

Balsponsor

De balsponsor van de week is dit keer Uneek Clothing.

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: Vanwege werkzaamheden is Blauw-Wit momenteel niet bereikbaar via de Roelantstraat. Bezoekers worden vanaf de Admiraal de Ruijterweg omgeleid via de Reinaert de Vosstraat.

Ons parkeerterrein is aanstaande zondag alleen maar toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.