Zondag 12 maart: Blauw-Wit – GG/RMcD Huis Emma

In speelronde 16 van de Kenonz Korfbal League krijgen we vandaag GG/RMcD Huis Emma uit Wormer op bezoek. Een belangrijk duel om de punten in Amsterdam in de strijd om directe handhaving!

Groen Geel kent een matig seizoen in de Korfbal League. De ploeg staat momenteel met 7 punten op de 9e plaats in de ranglijst. Afgelopen week verloor het in eigen huis met 20-22 van concurrent KCC/CK Kozijnen. Hierdoor is winst in Amsterdam de enige optie om nog zicht te houden op de 8e plaats die recht geeft op handhaving in de League.

Blauw-Wit verloor afgelopen week 22-29 van regerend landskampioen Fortuna/Delta Logistiek. Hierdoor staan we met 11 punten op de 8e plek in de League. Bij winst of gelijkspel is directe handhaving een feit en spelen we volgend jaar opnieuw in de Kenonz Korfbal League.

In de heenwedstrijd won Blauw-Wit met 21-25. Zou het lukken om dit keer opnieuw aan de goede kant van de score te blijven?

Het programma voor zondag is als volgt:

12:15     Blauw-Wit 3 – Oost-Arnhem 2
13:45     Blauw-Wit 2 – GG/RMcD Huis Emma 2
15:30     Blauw-Wit 1 – GG/RMcD Huis Emma 1  

Digitaal programmaboekje

Ook voor aanstaande zondag is er weer een digitaal programmaboekje.

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: het parkeerterrein is zondag alleen meer toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.

We wensen allen een fijne wedstrijd!