Zondag 14 januari: Blauw-Wit – DOS’46/VDK Groep

In speelronde 8 van de Kenonz Korfbal League spelen we zondag onze vierde thuiswedstrijd. Tegenstander is DOS’46/VDK Groep uit Nijeveen.

Voorbeschouwing

De bezoekers kennen een wispelturig seizoen tot dusver. De ploeg verspeelde 3 punten tegen laagvliegers Groen Geel en KCC. Daar tegenover staat dat de ploeg knap gelijkspeelde tegen DVO en won van HKC en Fortuna. Afgelopen week verraste DOS’46 vriend en vijand door in PKC in eigen huis te verslaan.

Blauw-Wit presteert dit seizoen conform verwachting. Goed genoeg om de degradatiestrijd te ontlopen maar nog niet goed genoeg om ons te kwalificeren voor de play-offs. Drie uitoverwinningen bij Groen Geel, KCC en HKC bezorgden ons belangrijke punten waardoor we op de 7e plaats op de ranglijst staan. Afgelopen week werd helaas verloren bij Fortuna. Vandaag zal de ploeg gebrand zijn om de eerste thuisoverwinning van dit seizoen te realiseren.

Kaartverkoop

Meer informatie over onze kaartverkoop vind je op https://www.akcblauwwit.nl/toegang-thuiswedstrijden-korfbal-league/.

Digitaal programmaboekje

Ook voor deze wedstrijd is er weer een digitaal programmaboekje.

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: Vanwege werkzaamheden is momenteel niet bereikbaar via de Roelantstraat. Bezoekers worden vanaf de Admiraal de Ruijterweg omgeleid via de Reinaert de Vosstraat.

Ons parkeerterrein is aanstaande zondag alleen maar toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.

Balsponsor

Of je nu op zoek bent naar je eerste koopwoning of een volgende stap wilt zetten: een goed hypotheekadvies is van groot belang. De juiste financiële begeleiding voorkomt verrassingen en teleurstellingen achteraf.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor het kopen van een woning? Neem contact op met Ingeborg Vissers om te horen wat binnen jouw bereik ligt.

We wensen iedereen fijne wedstrijden!