GTM-PHWNZZLK

Zondag 18 december: Blauw-Wit – Fortuna Delta/Logistiek

Zondag 18 december speelt onze selectie haar derde thuiswedstrijd van dit seizoen in de Kenonz Korfbal League. Dit keer komt Fortuna/Delta Logistiek uit Delft op bezoek. Weer een nieuwe mogelijkheid om de punten in Amsterdam te houden!

Na winst op Groen-Geel en Unitas, en het gelijkspel tegen PKC, DOS’46 en KCC staat Fortuna op dit moment met 7 uit 10 punten op een gedeelde tweede plaats samen met DVO/Transus. 

Blauw-Wit speelde vorig weekend een moeizame wedstrijd tegen KCC/CK Kozijnen, welke verloren werd met 21 – 20. Na 5 wedstrijden gespeeld te hebben staat Blauw-Wit met 5 punten op een 5e plek. Ook DOS’ 46, Groen-Geel en LDODK staan op 5 punten.

Het programma voor zondag is als volgt:

13:45     Blauw-Wit 2 – Fortuna/Delta Logistiek 2
15:30     Blauw-Wit 1 – Fortuna/Delta Logistiek 1  

Digitaal programmaboekje

Ook voor aanstaande zondag is er weer een digitaal programmaboekje.

Kaartverkoop

Als bestuur hebben we ervoor gekozen om de tarieven voor het bezoeken van de thuiswedstrijden van onze selectie dit seizoen niet te verhogen. We willen het graag laagdrempelig houden voor iedereen. De richtlijnen staan inmiddels op de site.

Kaarten kunnen ter plekke contant worden betaald. Het is ook mogelijk om vooraf digitaal te betalen middels het scannen van een QR-code of door geld over te maken via onderstaande linsk.

Het betalingsbewijs dient dan als toegangsbewijs.

Geen Voetbal op groot scherm

De finale van het WK zal zondag NIET op groot scherm in de kantine te zien zijn.

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: het parkeerterrein is zondag alleen meer toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.

We wensen allen een fijne wedstrijd!