Zondag kraker Blauw-Wit – LDODK

BW-LDODK

Wegens succes wederom te verkrijgen: de daghap met luxe hamburger en ook de pistolet met brie. Kom dus ook naar onze gezellige kantine voor en na de wedstrijd!

Bron: Korfbal.nl

NOS Studio Sport doet zondag op televisie live verslag van de Korfbal Leaguewedstrijd Blauw-Wit (A) – LDODK/Rinsma Modeplein. Het duel tussen de nummers drie en vier van de ranglijst begint om 16.00 uur.

“Ik ben blij dat de NOS op deze manier veel sportliefhebbers in staat stelt om korfbal op topniveau te zien. Er staat zondag veel op het spel en dat belooft wat”, aldus KNKV-directeur Kees Rodenburg. “De NOS doet 7 april ook live verslag van de Korfbal Leaguefinale. Dit onderstreept eens te meer de goede band tussen het KNKV en de NOS.

Ook Edgar Tijhuisvoorzitter van Blauw-Wit, is opgetogen over de komst van de NOS. “Dit is een cruciale wedstrijd in de strijd om de playoffs. Ik verwacht twee uiterst gemotiveerde ploegen, dus zowel de toeschouwers als televisiekijkers gaan iets moois voorgeschoteld krijgen.”

Strijd om plek drie en vier
Met nog vier wedstrijden in de reguliere competitie strijden Blauw-Wit (20 punten), LDODK/Rinsma Modeplein (17 punten) en Fortuna/Delta Logistiek (16 punten) om de twee nog resterende playofftickets. Koploper PKC/SWKGroep en runner-up TOP/SolarCompleet zijn al verzekerd van de playoffs.