Blauw-Wit Beach

Blauw-Wit Beach is ontstaan en opgericht in 2009. Arjan Blankenstein en Ruud Willemsen waren de grote initiatiefnemers. Er werd een groepje van 9 korfballers/vrienden bij elkaar gesprokkeld om mee te doen aan de Beach Challenge in Scheveningen. Tandheelkundig Centrum Wognum werd bereid gevonden om wat shirtjes te sponsoren. En zo was Blauw-Wit Beach geboren. Inmiddels in Blauw-Wit Beach uitgegroeid tot een groep korfballers/vrienden van ca. 50 personen. Jongens, meisjes, mannen, vrouwen, Blauw-Wit leden, niet Blauw-Wit leden, korfballers en niet korfballers.
Blauw-Wit Beach is een begrip geworden in de beachkorfbal wereld. Het was dan ook niet verrassend dat AKC Blauw-Wit in 2014 heeft besloten om de Beachkorfbalvereniging Blauw-Wit Beach te laten integreren binnen de vereniging AKC Blauw-Wit. Op deze manier profiteren beide partijen van elkaars expertise en uitstraling. De afgelopen jaren is er aan verschillende beachtoernooien meegedaan waar uiteraard verschillende prijzen zijn binnengesleept.
Het huidige bestuur van Blauw-wit Beach bestaat uit Ruud Willemsen – Arjan Blankenstein en Kenny Lauf, dit drietal gaat in het voorjaar van 2019 weer bij elkaar zitten om de plannen en het toernooischema voor 2019 te bepalen.
Zie ook Blauw-Wit Beach op Facebook