Sponsorcommissie

Sponsoren zijn een belangrijke peiler onder onze club. Mede dankzij hun steun kunnen op onze eigen locatie midden in Amsterdam topsport bedrijven, de jeugd laten korfballen en ons G-team een geschikte plek bieden. We zijn doorlopend op zoek naar bedrijven die als sponsor deze activiteiten willen steunen.

Naast verschillende exposure mogelijkheden offline, bieden wij ook de nodige mogelijkheden op online gebied. Zo kunt u prominent aanwezig zijn met uw uiting in onze eigen Blauw-Wit hal of uw merk onder de aandacht brengen via onze social media kanalen.

Sponsoren bij Blauw-Wit betekent niet alleen merk-activatie en extra zichtbaarheid binnen een sportieve doelgroep, maar ook een netwerk omgeving op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Via de door onze sponsorcommissie georganiseerde activiteiten en de toegang tot de businessclub gedurende het Korfbal League seizoen, proberen wij sponsoren een gezellige en vruchtbare omgeving te bieden.

Wilt u ook een bijdrage leveren of meer informatie over de mogelijkheden die er zijn voor sponsoring binnen Blauw-Wit? Neem dan contact op met Seger Wagenaar (seger@akcblauwwit.nl)