Blauw-Wit E1 kampioen op het veld!!

E1Kampioen!

Afgelopen zaterdag speelde de E1 van Blauw-Wit uit tegen EKVA. Bij winst of gelijkspel zou de E1 kampioen zijn. Vooraf was het al duidelijk dat het niet makkelijk zou worden. In de eerste wedstrijd hadden ze namelijk maar net met 1 punt verschil gewonnen van de nummer 2 EKVA. Bovendien was het afgelopen zaterdag ook nog eens erg warm dus het was een uitdaging om het hoofd ‘koel’ te houden.

Onze spelers begonnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Maar EKVA maakte het ons niet gemakkelijk en verdedigde goed. Toch slaagden Blauw-Wit erin om voor te komen en zo goed te verdedigen dat het EKVA niet lukte om de eerste helft te scoren. Omdat Blauw-Wit wel regelmatig scoorde wisten ze de voorsprong gedurende de wedstrijd langzaam uit te bouwen.

Voordat de laatste 10 minuten van de wedstrijd begonnen stond Blauw-Wit 4-0 voor ging iets minder strak verdedigen. EKVA profiteerde daar direct van door maar liefst 3 keer te scoren. Gelukkig bleef Blauw-Wit ook scoren en wonnen ze de wedstrijd verdiend met 7-3. Daardoor mogen ze zich na 5 wedstrijden de terechte kampioen noemen.

Complimenten voor Isa, Geanny, Bas en Yassin en natuurlijk ook voor de invallers Nova en Nuur! Jullie hebben er hard voor gewerkt en een goede teamprestatie geleverd!

Komende zaterdag zijn de kampioenen om 13.00 uur nog thuis te bewonderen in de laatste wedstrijd. Daarna wordt er samen met de E2 een feestje gevierd in de kantine.