G-Team Kampioenen dag

Op Hemelvaartsdag werden de spelers al om 9.00 bij BlauwWit opgehaald door de Dirk Kuyt bus. 
We gingen meedoen aan de kampioenen dag van de Dirk Kuyt Foundation in Noordwijk. Er werden die dag veel clinics gegeven in verschillende sporten en een aantal toernooitjes gespeeld. Ons team heeft het geweldig gedaan bij de 4-tallen. 2 wedstrijden gewonnen en 2 gelijk, wat uiteindelijk de 2e plaats opleverde.
Robbert was de topscoorder en Alex maakte zijn allereerste doelpunt, maar natuurlijk is iedereen even belangrijk in het team. Michel, Liam, Jeroen, Marinka: top gedaan! Erwin en Charles: super dat jullie er bij waren ondanks dat jullie niet konden spelen doordat jullie niet fit waren.
Ramon was de coach samen met Jessica, Sylvia en Sander.  Natuurlijk heeft Dirk ook zijn gezicht laten zien, wat een feest voor onze spelers.                      De kampioenendag werd afgesloten met een optreden van Frans Duijts en ondanks een vermoeiende dag werd er nog aardig gefeest door iedereen.  Onderweg naar huis nog even lekker wat met elkaar gegeten om het goed af te sluiten. Het is echt een feestje om met deze groep op pad te zijn.

Het was een topdag! Geweldig  goed georganiseerd door de DKF, Fluks en de KNKV. Bedankt namens het hele team.