In de serie terug van weg geweest na Ivan Karstens en Mike van de Reep nu: JORI VAN DER PEET

26-03-2017Geboren op 23 juni 1990. Sinds mijn negende heb ik bij ZKV in Zaandam gespeeld. Drie jaar geleden ging ik naar Blauw-Wit om te kijken wat mijn hoogst haalbare was op korfbalgebied. Bij Blauw-Wit heb ik twee jaar met heel veel plezier gespeeld, maar toen ik in het tweede zat en dus merkte dat dit mijn plafond was, vond ik het tijd om terug te keren naar ZKV om daar mijn steentje bij te dragen. Ook omdat ik hard aan het werk was om mijn Master Klinische Psychologie te halen.
Als beloning voor mezelf ben ik een maand in m’n uppie naar Sri Lanka geweest in september. Dit was een geweldige ervaring waar ik heb heel veel van geleerd heb en mezelf beter leren kennen. Na mijn diploma gehaald te hebben, ben ik nu sinds kort aan het werk als gezinsmanager. Hier zit ik voor mijn gevoel helemaal op mijn plek. Het is een uitdagende baan, waar ik heel erg veel kan leren.
Dit alles betekende wel dat ik dus niet bij Blauw-Wit kon starten, want ik was een hele maand weg. Dit heb ik het afgelopen jaar gedaan, maar ik merkte ook dat ik zelf veranderd ben in de twee jaar bij Blauw-Wit!
Het is zo’n fijne club, waar ik me na twee jaar al helemaal vertrouwt voelde, wat ik simpelweg mis! Ook merk ik dat ik nog niet uitgeleerd ben wat korfbal betreft en nog heel veel wilskracht in me heb om tóch zo hoog mogelijk te spelen. Naast het niveau van de selectie van Blauw-Wit, mis ik ook de gezelligheid en de mensen van de selectie (en natuurlijk de supporters daar omheen!). Daarom heb ik besloten om volgend jaar weer terug te keren naar het ‘warme nest’!
Hopelijk maken we er weer een super seizoen van! Ik zal er vanaf augustus in ieder geval weer met 100% motivatie en inzet staan!