Kledingplan AKC Blauw-Wit

29-05-2015

Volgend jaar (6 december 2016) zal onze prachtige korfbalvereniging 100 jaar bestaan. Deze leeftijd zullen we natuurlijk uitgebreid gaan vieren en daarover zullen de leden vanaf komend seizoen ook regelmatig geinformeerd worden.

Wij zijn een prachtige, trotse, bijna 100-jarige vereniging, we spelen al jaren op het hoogste niveau en we krijgen een steeds mooiere en grotere jeugdafdeling. Maar soms lopen we er op dit moment met z’n allen niet uniform bij (verschillende shirts, gekleurde korte of lange broeken, vrolijke kousen etc.). Dat willen wij graag veranderen.

Daarom heeft het bestuur van AKC Blauw-Wit een kledingplan opgesteld, waarmee richting gegeven wordt aan het bereiken van een uniforme en herkenbare uitstraling van ons wedstrijdtenue (volgens de statuten). Als iedereen in hetzelfde wedstrijdtenue speelt, is dat simpelweg een netter gezicht dan wanneer dit niet het geval is. 

Het plan regelt alleen kleding en gaat niet over schoeisel. Het bestuur wil het plan met ingang van het seizoen 2015-2016 laten ingaan en streeft er naar dat alle spelende leden in het seizoen van ons 100-jarig bestaan (2016-2017) allemaal in uniforme kleding lopen.

In dit kledingplan wordt eveneens geregeld dat de D- E- en F-pupillen via een jaarlijkse bijdrage van € 10,00, een wedstrijdshirt van de vereniging ontvangen.  Alle ouders van de D-, E, en F-pupillen zullen nog apart over worden geïnformeerd.

In bijgevoegd bestand lezen jullie meer over het kledingplan. 

201505definitiefkledingplan1.pdf

In de webshop van AKC Blauw-Wit kan alle BW-kleding aangeschaft worden.

Als er nog vragen zijn over dit kledingplan, neem dan gerust contact op met het bestuur

ON 14-5-15
2014-2015
Kledingplan 2015