NOG 24 UUR TE GAAN

07-04-2017Over 24 uur gaan 29 Blauw-Witters, spelers en staf, zich richting ZiggoDome begeven, voor  één van de grootste uitdagingen in de clubgeschiedenis van de laatste jaren. Tegelijkertijd is de rest van de vereniging zich aan het mobiliseren om voor een geweldige sfeer te zorgen tijdens de Korfballeaguefinale 2017 in dat zelfde ZiggoDome. Natuurlijk zullen zij als negende man achter onze Blauwwitte leeuwen staan.
In afwachting van het ongetwijfeld zware gevecht om de kampioensbeker, waarin wij hopen op een goed resultaat, willen wij nu al laten weten geweldig trots te zijn op de gehele vereniging.
Trots op wat zij als organisatie de afgelopen dagen met haar vrijwilligers voor tot stand heeft gebracht.
Namen noemen? Het zijn er echt veel te veel dat komt later nog wel, nu rest alleen maar respect en bewondering voor de inzet van velen.
Trots op onze selectie die het tot vier weken geleden onmogelijk lijkende heeft waar gemaakt, Ons heeft laten zien dat wilskracht en teamspirit iets geweldig moois teweeg kan brengen. Maar ook een hele vereniging, overigens de kleinste uit de League, in beweging kan brengen en naar grote hoogte kan stuwen.
We zijn er nog niet, we zijn de underdog, maar we zijn er wel met z’n allen helemaal klaar voor.
Morgen na de wedstrijd ongeacht de uitslag zullen wij jullie vanaf 21.00 uur graag ontvangen in ons clubhuis.
LET WEL DIT IS EEN BESLOTEN FEEST ALLEEN VOOR LEDEN, SUPPORTERS EN SELECTIESPELERS MET HUN AANHANG.
(dit gezien de verwachte grote toeloop. We hebben gewoon niet zoveel plaats.)
Nog 24 uur te gaan!!
Bereid je voor, sta op scherp, en allemaal veel succes.
Bestuur Blauw-Wit