Oproep van het bestuur: VRIJWILLIGERS GEZOCHT!!

26-06-2018

Beste Blauw-Witters,

Het korfbalseizoen is bijna klaar. De competitie is afgelopen en nog een paar laatste trainingen voordat we definitief de rust ingaan tot eind augustus. Het is een prachtig jaar geweest waarin iedereen weer heel veel plezier heeft beleefd aan korfbal, zowel op het veld als daarbuiten. En met een aantal heel bijzondere sportieve hoogtepunten, onder meer van ons tweede team dat wederom landskampioen werd, en ons derde en vierde team dat kampioen werd, evenals de E-tjes en D3 bij de jeugd.

Dit is een mooi moment om aandacht te vragen voor iets dat we vaak als vanzelfsprekendheid zien maar dat niet is: voldoende vrijwilligers om onze prachtige vereniging draaiende te houden. Dankzij de enorme inzet van een groot aantal vrijwilligers worden bijvoorbeeld teams getraind, de kantine altijd bemand en keurig schoon gehouden, gaat de jeugd binnenkort weer op een superleuk kamp, worden KL wedstrijden tot in de puntjes geregeld, de financiën goed verzorgd en onze accommodatie onderhouden en waar nodig verbouwd.

Ondanks alle inspanningen, en de vele uren die iedereen maakt, komen we een aantal mensen tekort. Daardoor blijven belangrijke dingen liggen, doen vaak dezelfde mensen heel erg veel werk, en komen nieuwe initiatieven moeilijker van de grond. Dat is eenvoudig en snel op te lossen als iedereen die dat nu nog niet doet, zowel ouders, spelers als niet spelende leden, hun steentje bijdragen. Denk daarbij niet “lijkt me heel leuk maar ik heb het te druk” of “dat zal ik doen komend seizoen”. Iedereen heeft het druk, ook (of vooral) al diegenen die zich nu al inspannen om de club draaiende te houden. En we hebben niet straks mensen nodig maar nu! Dus meld je aan voor een van de onderstaande taken, of neem contact op met een van de commissies (http://www.akcblauw-wit.nl/content/club-%20en%20ledeninformatie/commissies-commissies ) of het bestuur (bestuur@akcblauwwit.nl) als je graag iets anders wilt doen. Iedereen is welkom en iedereen is nodig!!

Bij voorbaat dank voor jullie hulp!!!

Edgar Tijhuis

Namens het bestuur van Blauw-Wit

Vacature Top 10!!!

1. Zaalplanner!

Ben je goed in plannen en schema’s? Vind je het leuk om als een spin in het web te zitten tussen huurders van zaal, onze eigen korfballers en tennissers, de kantine en de gemeente? Meld je dan snel als zaalplanner! Kennis van korfbal is niet vereist, wel inzet en een actieve houding. Eventueel kan je dit ook met twee personen doen. We zoeken iemand per direct!!

2. Trainers

Voor zowel de jeugd, junioren en senioren zoeken we trainers. Korfbal jezelf niet meer en mis je het? Meld je dan snel aan als trainer! Heb je geen verstand van korfbal maar vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn? Meld je dan ook snel aan voor de jongste teams. En speel jezelf nog maar wil je anderen ook wat leren: meld je aan! Teams kunnen ook met twee personen samen gedaan worden.

3. Leden sponsorcommissie

Ben je commercieel ingesteld en wil je dat graag inzetten voor de club? Meld je dan snel voor de sponsorcommissie. Naast het werven van nieuwe sponsors organiseert de sponsorcommissie vanaf komend seizoen bij alle KL wedstrijden leuke evenementen voor sponsoren.

4. Voorzitter en leden jeugdcommissie

Voor de jeugdcommissie zoeken we een voorzitter maar ook mensen die willen ondersteunen. Wil je het korfbal voor de jeugd, en alle leuke evenementen er omheen, in goede banen leiden? Meld je dan snel!

5. Kantine hulpen

Vind je de derde helft interessanter dan die twee ervoor? Meld je dan als vrijwilliger voor de kantine. Achter de tap, als barista, of in de keuken bij de frituur en broodjes, alles kan. De kantine zoekt vrijwilligers voor 3 uurs diensten zowel op zaterdag en zondag, ochtend, middag of avond maar ook op maandag t/m vrijdagavonden.

6. Communicatie talenten

Heb je een vlotte pen en vindt je het leuk om over de club te schrijven? Help dan mee om de website en social media te onderhouden.

7. Leden commissie Topsport en Technische Zaken

Is topkorfbal je passie? En wil je meehelpen om onze selectie en senioren/junioren te ondersteunen en nieuwe talenten te vinden? Meld je dan snel aan voor deze commissie. We zoeken met spoed meerdere nieuwe commissieleden.

En kan jij alle wedstrijden in de gaten houden, waar nodig incomplete teams aanvullen met spelers uit andere teams en communiceren met het KNKV? Word dan onze nieuwe wedstrijdsecretaris.

8. Scheidsrechters

Doorlopende vacature: scheidsrechters!! Help de club aan z’n verplichtingen te voldoen en ontwikkel jezelf ondertussen tot nog betere scheidsrechter. Voor zowel nieuwelingen als ervaren scheidsrechters zijn leuke KNKV cursussen beschikbaar om jezelf (verder) te ontwikkelen.

9. Parkeerwacht 

Kan je met heel beperkte middelen grootse dingen bereiken? Of te wel iedereen van twee teams, media crews, sponsoren en KNKV bobo’s op dezelfde kleine Blauw-Witte parkeerplaats huisvesten bij KL wedstrijden? Meld je dan snel als parkeerwacht!

10. Tenniscommissie leden

Onze gezellige tenniscommissie zoekt tenslotte ook dringend nieuwe leden. Wil je meehelpen dit belangrijke deel van onze club te organiseren, neem dan snel contact!

 

WACHT NIET!!! MELD JE SNEL!!

Geef een reactie