Spelregelbewijs voor junioren en senioren

Onlangs hebben alle spelende junioren en senioren een mail ontvangen over het behalen van het spelregelbewijs. Je moet dit bewijs halen, anders mag je het komende seizoen geen competitie spelen.

Spelregelavond op woensdag 11 juli

Vanuit Blauw-Wit willen we je uiteraard graag ondersteunen om dit op tijd te behalen. In principe kun je het spelregelbewijs zelf online halen op een tijdstip dat het jou uitkomt. Voor degene die het niet lukt om het te halen, organiseren we een spelregelavond om te helpen het spelregelbewijs uiteindelijk alsnog op tijd te halen. Onze topscheidsrechter Jorrit de Grutter geeft dan uitleg over de spelregels. Deze avond vindt plaats op woensdag 11 juli om 20.00 uur.

Hoe kun je het spelregelbewijs halen?

Eerder heb je een mail ontvangen met daarin een gebruikersnaam en activatiecode voor KorfbalMasterz. Allereerst dien je jouw account te activeren. Ga hiervoor naar korfbalmasterz.nl. Klik op ‘activeer je account’, gebruik hiervoor de code die je eerder  per mail hebt ontvangen.

Om het spelregelbewijs te halen, moet je eerst 5 levels doorlopen.
Elk level heeft 10 vragen en je moet er telkens eentje meer goed hebben.

■ bij level 1 moet je minstens 5 juiste antwoorden geven
■ bij level 2 moet je minstens 6 juiste antwoorden geven
■ bij level 3 moet je minstens 7 juiste antwoorden geven
■ bij level 4 moet je minstens 8 juiste antwoorden geven
■ bij level 5 moet je minstens 9 juiste antwoorden geven

Deze 5 levels kun je steeds opnieuw doen, zo vaak als je wilt, tot je klaar bent voor de eindtoets. De toets heeft 20 vragen, waarvan je er minimaal 16 goed moet hebben. Je hebt hiervoor 3 pogingen.

Als het je binnen 2 pogingen niet gelukt is om het zelf te halen, dan ben je verplicht om naar de klassikale spelregelavond/eindtoets te komen. We zullen je dan helpen om het spelregelbewijs alsnog te halen. We organiseren hiervoor 2 avonden. De eerste avond zal plaatsvinden in juli en de tweede herkansingsavond rond de eerste training (voor de spelers die het na de eerste avond nog niet gehaald hebben).

Geen mail ontvangen?

Heb je een e-mail ontvangen? Neem dan even contact op met Jorrit de Grutter06-41179906 of via de mail: j.de.grutter@alkwin.nl

Geef een reactie