Talententrainingen AKC Blauw-Wit succesvol afgerond

19-12-2018

De afgelopen 6 zondagochtenden was de Blauw-Withal het toneel van de talententrainingen voor de E t/m B jeugd. Onder leiding van wekelijks andere trainers hebben de jeugdige talenten met zichtbaar veel plezier aan hun korfbalvaardigheden gewerkt. 

Naast vele jeugdleden van Blauw-Wit waren er ook veel kinderen van buurtverenigingen present. O.a. van Swift, Sporting West, Celeritas, Rohda, BEP, Furore en Fluks. 

Van 9:30 uur tot 10:30 uur was het de beurt aan zo’n 25 E en D spelers en van 10:45 uur tot 12:00 uur waren zo’n 18 B en C spelers present. Ondanks het vroege tijdstip voor een zondagochtend werd er met veel plezier en enthousiasme getraind. Edgar Tijhuis opende de accommodatie en zorgde samen met de vader van jeugdlid Ilja de Rooy voor koffie en thee voor de trainers en de aanwezige ouders, daarnaast ook voor ranja voor de kinderen. 

In totaal 17 verschillende Blauw – Wit trainers hebben zich ingezet om de talententrainingen te verzorgen. Onze dank gaat uit naar: Jarolien Flinkert, Joni Aurik, Leanne Aurik, Loraine Vissers, Kelsey Heijne, Annelotte Roozenboom, Manon Wiegerink, Mandy Koelman, Joost Boone, Levi Kroon, Elmer Coevert, Barry Schep, Otto Fabius, Marc Broere, Mark van der Laan, Jan Niebeek, en Casper Boom.

Iedere week werden er andere thema’s behandeld, zodat de spelers met veel aspecten van de korfbalsport in aanraking zijn geweest. De laatste training werd feestelijk afgesloten met een battle waarbij sommige kinderen een dot slagroom in hun gezicht kregen, wat tot grote hilariteit leidde. Alle kinderen kregen ook een Bewijs van deelname en een voucher om samen met hun ouder(s) een wedstrijd van de selectie te bezoeken. 

Wij als organisatie kijken terug op een geslaagde reeks talentrainingen, die wellicht in het voorjaar een vervolg krijgen. Iedereen die zich op welke wijze dan ook heeft ingezet voor de talententrainingen bij Blauw-Wit wordt hartelijk bedankt! Zonder jullie inzet waren deze talententrainingen niet mogelijk! 

Met vriendelijke groet,

namens de organisatie,
Casper Boom