Wijziging in aanwijzen jeugdscheidsrechters

Vanaf aankomend zaalseizoen komt er een wijziging in de aanwijzing van scheidsrechters. Dit veldseizoen zijn velen van jullie al eens benaderd door Stephan, met de vraag om een wedstrijd te willen fluiten. Voor hem is dit niet op te brengen om dit wekelijks te doen, met het oog op de vele thuiswedstrijden die onze jeugd in de zaal zal spelen.

Wij zullen iedere maand een schema publiceren op de website, waar de scheidsrechters worden vermeld voor de thuiswedstrijden van de jeugd in de opvolgende maand. Er wordt natuurlijk wel rekening gehouden met je eigen wedstrijden én de hoeveelheid activiteiten die je al binnen de club verricht. Een trainer van een jeugdploeg zal vanzelfsprekend een stuk minder worden ingezet als scheidsrechter. Het eerste schema van november zal voor 1 november online worden geplaatst.

Als je op het schema staat wordt er verwacht dat je maximaal 20 minuten van tevoren aanwezig bent. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, gaan wij er van uit dat jullie zelf een vervanger zoeken. Als dit echt niet lukt, kunnen jullie dit tot de woensdag voor de wedstrijd aan Stephan laten weten.

Om de last voor te verlagen voor de mensen die nu al veel wedstrijden fluiten, gaan we proberen om zoveel mogelijk te rouleren. Vele handen maken immers licht werk. Fluit je nog niet of sta je nog niet op het schema om te fluiten, maar kan je wel een paar keer per seizoen tijd vrij maken? Meld je dan nu aan via stephanevertsen10@gmail.com. Wij kijken uit naar de reacties!

Wij wensen iedereen een leerzaam, plezierig en succesvol zaalseizoen toe!

De jeugdcommissie