Wijzigingen in de kantine

Wellicht hebben jullie het al gemerkt maar er zijn dit seizoen wat wijzigingen in de manier waarop we onze kantine hebben georganiseerd.

Nieuwe coördinator

Met ingang van dit seizoen hebben we een nieuwe kantine coördinator in de persoon van Hans Fontijn. We zijn blij dat Hans zich naast zijn vele werkzaamheden voor de verhuur van onze accommodatie wil inzetten om de kantine goed te laten draaien. Hans zal vanwege zijn kwetsbare gezondheid niet veel aanwezig zijn op de club maar zal veel zaken vanuit huis regelen. Heb je een vraag over de kantine of wil je iets leuks organiseren? Bel Hans dan op 020-7700602 of mail hem op c.fontijn3@chello.nl.

Daarnaast hebben wij voor de vaste wekelijkse activiteiten vaste medewerkers welke de eindverantwoording hebben die dag. Ilona Sodenkamp is er voor de korfbalthuiswedstrijden terwijl Silvia v.d. Biezen de verantwoording heeft over de Volleybalactiviteiten. Net zoals voorgaande jaren heeft Humphrey van Swieten de verantwoording over de keukenactiviteiten en wat daar aan etenswaren uitkomt.

Gewijzigde openingstijden

Met het wegvallen van onze vaste kantinemedewerker Alexander hebben we een uitdaging in de bezetting van de kantine. En dat terwijl onze accommodatie volop verhuurd wordt. Om die reden hebben we er tijdelijk voor gekozen om onze kantine op maandag- en vrijdagavond gesloten te houden.

Niet zomaar achter de bar

Wij zouden het heel erg prettig vinden dat er niet zomaar achter de bar wordt gelopen.

  • Om even je eten op te warmen
  • Om even een sleutel te pakken uit het kastje
  • Om even wat in de ijskast teleggen.

Inkoop

Met ingang van dit seizoen is Marjan van Aalstede opnieuw verantwoordelijk voor onze inkoop. Heb je iets speciaals nodig? Marjan is bereikbaar op m.vanaalstede@hotmail.com.

Rookverbod

De gemeente Amsterdam heeft in 2021 besloten dat na de zomerstop van 2022 de sportaccommodaties van de stad rookvrij zijn. Dit geldt ook voor onze accommodatie. Er mag dus niet meer gerookt worden op ons complex, ook niet op het balkon of voor de ingang van de sporthal.

Richtlijnen eigen gebruik

De richtlijnen voor eigen gebruik van consumpties blijven ongewijzigd, maar goed om deze nog even onder de aandacht te brengen:

  • Elke vrijwilliger kan tijdens het verrichten van zijn werkzaamheden voor de vereniging vrijelijk koffie of thee gebruiken.
  • Er mag na een langere dienst een consumptie anders dan koffie of thee worden genuttigd maar geen flesjes sportdrank en zeker geen alcoholische dranken. Ook het consumeren van broodjes en/of andere snacks, koeken zijn niet gratis. Sportdrank, alcoholische dranken en etenswaren dienen gewoon uit eigen zak betaald te worden.
  • Eigen gebruik moet apart worden aangeslagen in de kassa.
  • Het is niet toegestaan om zelf consumpties te pakken of in te schenken. De vrijwillige medewerker achter de bar helpt je zodra je aan de beurt bent en noteert dit netjes in de kassa. Dus niet zelf koffie inschenken of ff de koelkast induiken voor je welverdiende drankje.
  • Officials als scheidsrechters beoordelaars of jurymedewerkers rijgen bij binnenkomst en na afloop een consumptie naar keuze aangeboden.

Het bestuur