Zondag 10 december: Blauw-Wit – KZ/Keukensale.com

In speelronde 4 van de Kenonz Korfbal League speelt onze selectie aanstaande zondag haar tweede thuiswedstrijd. Er staat opnieuw een regioderby op het programma want KZ/Keukensale.com komt op bezoek.

De bezoekers uit Koog aan de Zaan zijn de competitie goed begonnen. In de openingswedstrijd won de ploeg bij Fortuna. In ronde 2 verloor het thuis van DVO/Transus. Afgelopen weekend boekte KZ bij KCC/CK Kozijnen een overtuigende overwinning met 16-30. Onder leiding van internationals Esther Cordus en Alwin Out hoopt het team dit seizoen minimaal de play-offs te halen.

Blauw-Wit is de Korfbal League ook goed begonnen. Na de thuisnederlaag tegen LDODK/Rinsma Modeplein werd met 15-20 gewonnen bij KCC/CK Kozijnen. Afgelopen weekend boekte de ploeg een overtuigende 13-19 overwinning bij GG/RMcD Huis Emma in Wormer.

Beide ploegen staan dus op gelijke hoogte op de ranglijst. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannend duel.

Kaartverkoop

Meer informatie over onze kaartverkoop vind je op https://www.akcblauwwit.nl/toegang-thuiswedstrijden-korfbal-league/.

Digitaal programmaboekje

Ook voor deze wedstrijd is er weer een digitaal programmaboekje.

Balsponsor

De Balsponsor is deze week MIKENZO FIT.

MIKENZO FIT helpt deelnemers aan een gezondere leefstijl door middel van outdoor fitness. Wil je fitter worden, afvallen of gezellig samen buitensporten. Wij passen onze trainingen hierop aan, zodat het leuk, uitdagend en toegankelijk is voor iedereen.

Training / supporter shirts

Rond de wedstrijd verkopen we leuke training / supporter shirts. Zondag is er een speciale Korfbal League aanbieding waarbij we shirts voor kinderen voor €10 per stuk kunnen aanbieden en voor volwassenen voor €12,50 per shirt. Laten we met elkaar de hal blauw kleuren zondag!

Reserveer je shirt vast op https://www.akcblauwwit.nl/bestelformulier-trainingsshirts/. Op is op!

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: Vanwege werkzaamheden is momenteel niet bereikbaar via de Roelantstraat. Bezoekers worden vanaf de Admiraal de Ruijterweg omgeleid via de Reinaert de Vosstraat.

Ons parkeerterrein is aanstaande zondag alleen meer toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.

We wensen iedereen fijne wedstrijden!